Chabelle Professional Cosmetics ondersteunt alle (toekomstige) professionals in de beauty industrie door het aanreiken van de juiste producten, het aanbieden van erkende vakopleidingen en het delen van kennis op gebied van marketing en sales.

Chabelle Professional Cosmetics selecteert met zorg beauty producten die verrijkend werken voor het gezicht en lichaam. Bovendien zijn de producten geschikt voor de gevoelige huidjes door de hypoallergene samenstelling. Werken met onze merken betekent een mooie sales boost voor jouw zaak doordat onze producten bestaan uit innovatieve formules, uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke design en betaalbare prijs.

 Enkel merken met topkwaliteit
 Handig online bestellen
 Snelle levering
 Vriendelijke service
 Wij denken mee om jouw business te laten groeien

Erkende opleidingsverstrekker voor beauty cursussen

Heb jij een passie voor schoonheid en zin in ondernemen? Bij Chabelle Professional Cosmetics begeleiden we je in het ontwikkelen van jouw talenten en het uitbouwen van een carrière. In de cursussen visagie, hairstyling en spray tanning krijg je les van geprezen vakdocenten die de nodige tools en vaardigheden aanreiken om een bloeiende carrière in de beauty branche uit te bouwen. Daarnaast staat Chabelle Professional Cosmetics je ook bij in de opstart of de groei van een eigen zaak. Hoe start je een business? Hoe verkoop je producten? Dit en nog veel kom je te weten in de opleiding verkoop- en marketingtechnieken.

.
Alle opleidingen gaan door in kleine groepjes van maximaal 10 deelnemers dit om persoonlijke begeleiding en maximale ontwikkeling te kunnen garanderen. Professionelen met een BTW-nummer kunnen tot 40% van het inschrijvingsbedrag terugkrijgen via KMO-portefeuille.

Make-up & sales ondersteuning door het Chabelle PRO team

Chabelle Professional Cosmetics heeft een selecte groep van getalenteerde visagisten & haarstylisten die ingezet worden voor deze diverse opdrachten. Plan jij binnenkort een opendeurdag of een ladies night? Wil jij je klanten van een mooie make-up voorzien of de sales boosten via make-upworkshops?  Dan kan je extra versterking inboeken via ons. Bijna heel het PRO team  is getraind in onze school en werkt ook met onze producten.

Boek een visagist