Cursusaanbod

VISAGIE

-Gepassioneerd door schoonheid en gebeten door make-up? Dan is de cursus visagie iets voor jou! Leer de technieken om iedere vrouw voor eender welke gelegenheid te laten stralen. Dag-, avond-, anti-age en bruidsmake-up: het komt allemaal aan bod in de 15-delige lessenreeks!

Inschrijven

HAIRSTYLING

Een mooi kapsel maakt iedere look af. Ben je benieuwd hoe je gecompliceerde kapsels opbouwt? Wil je impressionante vlechttechnieken onder de knie krijgen en leren hoe je veel volume creëert met extensions en volumestukken? Dan mag je de cursus hairstyling niet missen!

Inschrijven
Waarom een opleiding bij Chabelle Professional Cosmetics volgen?

 Vakopleidingen door topdocenten
 Erkend door de KMO-portefeuille
 Voordelige studentenkits tot -40%
 Gratis productgebruik tijdens lessen
 Maximaal 8 deelnemers
 Hoge individuele begeleiding
 Gratis & ruime parking
 Stagemogelijkheden
 Toetreden tot Chabelle PRO-team
 Tot -40% korting als zelfstandige
 Dag-, avond- en weekendcursussen
 Officieel certificaat
 Betaling kan gespreid worden
 Centrale ligging te Wommelgem

Startdatum Lash Bomb lashlift

  • Do 13 juni 2019 – 13u00 -16u30

Startdatum hairstyling

  • Ma 11 maart 2019 – 19u00 -22u00

Inschrijven

Nieuwe opleidingen

SPRAY TANNING

Een gezonde bruine gloed zonder schadelijke tussenkomst van zon- of zonnebank zit in de lift! Wil jij graag de do’s and dont’s van spray tanning weten? In deze dagcursus vertellen we je meer over de perfecte voorbehandeling, de diverse vloeistoffen en toestellen om mensen op een verantwoorde manier natuurlijk bruin te maken.

LEES MEER

LASH LIFT

Lash lifting is een innovatieve manier om een illusie te geven dat de natuurlijke wimpers langer maakt met extra volume. De wimpers worden vanaf de wortel gelift, de ogen lijken groter en open zonder uren in het salon te moeten zitten voor het aanbrengen van semi-permanente wimpertjes.

LEES MEER

WENKBRAUWSTYLING

Maak kennis met de stappen om mooie en langhoudend gekleurde wimpers & wenkbrauwen te bekomen!

LEES MEER

Binnekort beschikbaar!

WAXING

Waxing is dé ideale manier om voor lange tijd van vervelende haartjes af te geraken. Wij leren je waxen met film- en striphars en vertellen je meer over de diverse methodes, producten en toestellen.

Gratis opleidingen

EVAGARDEN MAKE-UP

Op zoek naar een make-up voor jouw klanten op te maken of om te verkopen in jouw zaak? Tijdens een gezellig ontbijt legt onze make-uptrainer uit wat er zo speciaal is aan de Italiaanse make-uplijn EVAGARDEN. De troeven en eigenschappen van deze producten komen aan bod en deze voormiddagsessie wordt afgesloten met een demo dag- en avondmake-up. Deze lekkere en leerrijke voormiddag word je gratis aangeboden.

 

TREND PRESENTATIE

Make-uptrends komen gaan. Als beauty professional is het belangrijk om te weten welke kleuren, texturen en looks er in de mode zijn. Om je te ondersteunen lijsten wij de nieuwigheden op en brengen we een demonstratie met de nieuwste EVAGARDEN producten. Wil je er graag bij zijn? Jouw plaats wordt gereserveerd bij storting van €45 die je op dag van de presentatie onder de vorm van een productvoucher terugkrijgt!

 

UPDATE TRAINING

Nieuwe producten en technieken worden in recordtempo gelanceerd. Wil jij je kennis & vaardigheden up-to-date houden? Volg dan onze updatetraining! Elke training heeft een andere topic zoals “de ideale bruidsmake-up”, “10 jaar jonger met make-up”, “Party make-up”, etc. We vragen om € 45 over te maken om je komst te bevestigen, deze krijg je in de vorm van een aankoopvoucher op de dag van de training terug.

 

  • Ma 3 december 19u00-21u30
    Ontvangst om 18u30

    Inschrijven

FOOTLOGIX

Als beauty professional moet je jezelf omringen met de juiste producten. Chabelle Professional Cosmetics verdeeld meerdere exclusieve producten die ongetwijfeld een toegevoegde waarde zullen zijn voor jouw zaak. Wij luisteren graag naar jouw plannen en noden om je optimaal bij te staan in de keuze van merken en producten.