Cursusaanbod

VISAGIE

Gepassioneerd door schoonheid en gebeten door make-up? Dan is de cursus visagie iets voor jou! Leer de professionele technieken om een sprankelende dagmake-up en een glamoureuze avondlook te creëren. Leer ogen vergroten, neuzen versmallen en dubbele kinnen wegwerken. Alsook ook het matchen van de juiste kleuren om ogen te laten stralen. In onze 2 modules leer je de technieken om iedere vrouw voor eender welke gelegenheid te laten stralen. De tweede module zet de puntjes op de i waarna je als bruidsspecialist aan de slag kan. Tot slot kan je nog een 3de en bijkomende module volgen met de praktische en zakelijke do’s & dont’s om succesvol te worden in de beauty branche.

Inschrijven

HAIRSTYLING

Een mooi kapsel maakt iedere look af. Ben je benieuwd hoe je gecompliceerde kapsels opbouwt? Wil je impressionante vlechttechnieken onder de knie krijgen en leren hoe je veel volume creëert met extensions en volumestukken? Kan je niet wachten om step-by-step indrukwekkende en prachtige kapsels na te maken? Dan mag je de cursus hairstyling niet missen! De cursus bestaat uit 2 modules: de ene spits zich op het onder de knie krijgen van de meest voorkomende hairstylingtechnieken en de knowhow om vlotte kapsels te creëren. Het vervolg (module 2) focust zich op het beheersen van de huidige trendy feest-, opsteek- en bruidskapsels.

Inschrijven
Waarom een opleiding bij Chabelle Professional Cosmetics volgen?

 Vakopleidingen door topdocenten
 Voordelige studentenkits tot -40%
 Gratis productgebruik tijdens lessen
 Maximaal 8 deelnemers
 Hoge individuele begeleiding
 Gratis & ruime parking
 Stagemogelijkheden
 Toetreden tot Chabelle PRO-team
 Dag-, avond- en weekendcursussen
Certificaat
 Betaling kan gespreid worden
 Centrale ligging te Wommelgem

Startdatum visagie

  • Ma 14 oktober + Ma 18 november 2019

Startdatum hairstyling

  • Do 17 oktober + Ma 18 november 2019

Inschrijven

Nieuwe opleidingen: Coming soon!

SPRAY TANNING

Een gezonde bruine gloed zonder schadelijke tussenkomst van zon- of zonnebank zit in de lift! Wil jij graag de do’s and dont’s van spray tanning weten? In deze dagcursus vertellen we je meer over de perfecte voorbehandeling, de diverse vloeistoffen en toestellen om mensen op een verantwoorde manier natuurlijk bruin te maken.

LEES MEER

LASH LIFT

Lash lifting is een innovatieve manier om een illusie te geven dat de natuurlijke wimpers langer maakt met extra volume. De wimpers worden vanaf de wortel gelift, de ogen lijken groter en open zonder uren in het salon te moeten zitten voor het aanbrengen van semi-permanente wimpertjes.

LEES MEER

WENKBRAUWSTYLING

Maak kennis met de stappen om mooie gedefinieerde wenkbrauwen te bekomen? Welke vorm kies je per gezichtstype. Hoe meet je de ideale vorm op persoonlijk niveau uit? Kom ook meer te weten over ontharings- en kleuringstechnieken.

LEES MEER

Gratis opleidingen

EVAGARDEN MAKE-UP

Op zoek naar een make-up voor jouw klanten op te maken of om te verkopen in jouw zaak? Tijdens een gezellig ontbijt legt onze make-uptrainer uit wat er zo speciaal is aan de Italiaanse make-uplijn EVAGARDEN. De troeven en eigenschappen van deze producten komen aan bod en deze voormiddagsessie wordt afgesloten met een demo dag- en avondmake-up. Deze lekkere en leerrijke voormiddag word je gratis aangeboden.

TREND PRESENTATIE

Make-uptrends komen gaan. Als beauty professional is het belangrijk om te weten welke kleuren, texturen en looks er in de mode zijn. Om je te ondersteunen lijsten wij de nieuwigheden op en brengen we een demonstratie met de nieuwste EVAGARDEN producten. Wil je er graag bij zijn? Jouw plaats wordt gereserveerd bij storting van €45 die je op dag van de presentatie onder de vorm van een productvoucher terugkrijgt!

UPDATE TRAINING

Nieuwe producten en technieken worden in recordtempo gelanceerd. Wil jij je kennis & vaardigheden up-to-date houden? Volg dan onze updatetraining! Elke training heeft een andere topic zoals “de ideale bruidsmake-up”, “10 jaar jonger met make-up”, “Party make-up”, etc. We vragen om € 45 over te maken om je komst te bevestigen, deze krijg je in de vorm van een aankoopvoucher op de dag van de training terug.

  • Ma 3 december 19u00-21u30
    Ontvangst om 18u30

    Inschrijven

FOOTLOGIX

Als beauty professional moet je jezelf omringen met de juiste producten. Chabelle Professional Cosmetics verdeeld meerdere exclusieve producten die ongetwijfeld een toegevoegde waarde zullen zijn voor jouw zaak. Wij luisteren graag naar jouw plannen en noden om je optimaal bij te staan in de keuze van merken en producten.